Онлайн сексологични консултации
Bookmark and Share

 
 


Psychology-BG.com и ЦЛР Витоша се занимаваме с психологически и сексологични консултации повече от 15 години, затова добре знаем колко е трудно да споделиш с някого сексуалните си проблеми. При консултирането чрез интернет точно това неудобство се преодолява, като качеството на получаваната помощ в повечето случаи е съизмеримо с това при личната консултация. Така консултирания не само запазва своята анонимност, но преодолява и пространствени бариери, които понякога са сериозна пречка. Електронната консултация има и някои ограничения, но дори при осъществяването и да се установи нужда от допълнителни диагностични изследвания или лични терапевтични срещи, кореспонденцията по интернет полага първите стъпки към намирането на решения, което освобождава от тягостното чувство на неизвестност и безпомощност.

Консултацията протича в ТРИ СТЪПКИ:

СТЪПКА 1: ПОПЪЛВАНЕ НА ВЪПРОСНИК - Първоначална диагностика на Вашия проблем, където попълвате кратък диагностичен въпросник, който ще ни помогне да се ориентираме по-добре след описанието на Вашия индивидуален проблем и впоследствие ще помогне за най-правилната и коректна консултация. На базата на попълнения от Вас въпросник, аз ще изготвя кратка програма с първоначално мнение и ще ви върна кратък персонален имейл.
СТЪПКА 2: ПЛАЩАНЕ - Необходимо да заплатите цената на консултацията чрез epay.bg или банков път, за да получите подробен отговор по имейл или скайп. Цената на консултацията е 50 лв. за 1 имейл с подробен отговор-програма или 50 лв. за 1 час по скайп.
СТЪПКА 3: КОНСУЛТАЦИЯ - Стартиране на индивидуална сесия, в която имате възможност да опишете подробно Вашия проблем и да получите подробна писмена консултация.
Индивидуалните сесии са под формата на имейли или скайп като се съобразя с предпочитания от Вас метод.

При онлайн консултацията, вие ще получите подробна писмена консултация съдържаща:

1. Диагностично заключение за характера и евентуалните причини на сексуалния ви проблем.
2. Подробни указания за възможните начини да се справите с вашия проблем
3. Евентуални предложения за допълнителни диагностични изследвания с насочване към най-добрите специалисти у нас в областта на сексуалната медицина, които биха могли да ги направят.
4. Предложение за следващи стъпки в процеса на справяне с проблема и възможности за текуща обратна връзка до окончателното преодоляване на затруднението.


Анонимността Ви е напълно гарантирана!

 

 

 

НАЧАЛО НА КОНСУЛТАЦИЯТА
Ако ви притесняват някои от проблемите, представени по-долу, моля продължете:

1. Проблеми с ерекцията (втвърдяването на половия член)
2. Проблеми с бързото изпразване (невъзможност да се осигури достатъчна продължителност на сексуалния контакт)
3. Проблеми в сексуалните отношения
4. Невъзможност да се достигне до оргазъм или удовлетвореност при сексуален контакт
5. Невъзможност да се осъществи сексуален контакт от страна на жената (вагинизъм)

 


 
© Каталог на Психолозите в България
Гр. София, Ул. Екатерина Ненчева 3А, ет. 5
Телефон: 02 / 427 561; Имейл: office@psychology-bg.com
За нас | Търси ПСИХОЛОГ | Регистрирай се | Актуализирай данните си | Професионални тестове | Контакти
©2000-2016, Всички права запазени